Minipølser med syltet rødløk og agurk

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Imponer gjestene dine med en liten appetittvekker! Server en hjemmelagd smaksbombe - minipølser i luftige pølsebrød, toppet med syltet rødløk og agurk.

Ingredienser

porsjoner

Hjemmelagde pølser:

  • 1,5 kg nakkekoteletter av svin
  • 400 g medisterfarse
  • 3 ss salt
  • 2 ts karve
  • 2 ts malt muskat
  • 2 ts malt hvit pepper
  • 3 ss potetmel
  • 10 m fåretarm (str. 20/22)

Pølsebrød (ca. 32 stk):

  • 13 dl hvetemel
  • 2,5 ss sukker
  • 1,5 ss salt
  • 1 pk tørrgjær
  • 1 ss smeltet smør
  • 5 dl lunkent vann
  • 2 stk. egg

Syltet rødløk og agurk:

  • 2 stk. rødløk
  • 2 stk. agurk
  • 1 stk. rød chili
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Server hjemmelagde minipølser i luftige pølsebrød. Topp med syltet rødløk og agurk.