Minipølser med syltet rødløk og agurk
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Imponer gjestene dine med en liten appetittvekker! Server en hjemmelagd smaksbombe - minipølser i luftige pølsebrød, toppet med syltet rødløk og agurk.
Ingredienser
porsjoner
Hjemmelagde pølser:
-
1,5 kg nakkekoteletter av svin -
400 g medisterfarse -
3 ss salt -
2 ts karve -
2 ts malt muskat -
2 ts malt hvit pepper -
3 ss potetmel -
10 m fåretarm (str. 20/22)
Pølsebrød (ca. 32 stk):
-
13 dl hvetemel -
2,5 ss sukker -
1,5 ss salt -
1 pk tørrgjær -
1 ss smeltet smør -
5 dl lunkent vann -
2 stk. egg
Syltet rødløk og agurk:
-
2 stk. rødløk -
2 stk. agurk -
1 stk. rød chili -
2 båter hvitløk -
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 ts salt
Slik gjør du
Server hjemmelagde minipølser i luftige pølsebrød. Topp med syltet rødløk og agurk.