Oksehaleravioli
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Skal du lage hjemmelaget oksehaleravioli, må du beregne litt ekstra tid og kjærlighet for å få de deilige små pastaputene med det møre kjøttfyllet og den gode smaken på kraften. Er det verdt det? Heeeelt klart, mener vi!
Ingredienser
porsjoner
Oksehalekraft:
-
1 stk. løk -
0,5 stk. sellerirot -
1 stk. gulrot -
0,5 stk. purre -
1,5 kg oksehale -
2 stk. laurbærblad -
1 ts hel pepper -
1 stk. stjerneanis -
4 stilker frisk timian
Pastadeig:
-
250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete -
0,5 ts salt -
2 stk. egg -
2 stk. eggeplomme
Raviolifyll:
-
2 stk. sjalottløk -
1 båt hvitløk -
150 g frisk sjampinjong -
2 ss smør til steking -
ca.
300 g renset kjøtt fra oksehale -
ca.
1,5 dl kraft fra koking av oksehaler -
2 ss finhakket frisk gressløk , eventuelt spinat eller bladpersille
Til servering:
-
0,5 stk. gulrot -
0,5 stk. persillerot , eventuelt sellerirot -
1 ss finhakket frisk gressløk -
ca.
6 dl kraft fra koking -
4 ss revet parmesan