PAD THAI - stekte nudler med svinekjøtt
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g risnudler -
2 ss fiskesaus (asiatisk) -
2 ss tamarindsaus -
1 ss sukker -
1 ss østerssaus (oyster sauce) -
1 ts chilipulver -
1 ss hakket rødløk -
1 båt finhakket hvitløk -
4 ss tofu/ soyapudding i terninger -
3 stk. vårløk (skjæres i ca. 3 cm biter) -
300 g renskåret svinekjøtt i strimler -
3 ss soyaolje -
2 dl ferske bønnespirer -
3 ss hakkede peanøtter