PAD THAI - stekte nudler med svinekjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g risnudler
  • 2 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 2 ss tamarindsaus
  • 1 ss sukker
  • 1 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ss hakket rødløk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 4 ss tofu/ soyapudding i terninger
  • 3 stk. vårløk (skjæres i ca. 3 cm biter)
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 3 ss soyaolje
  • 2 dl ferske bønnespirer
  • 3 ss hakkede peanøtter

Slik gjør du

 

bar