Papayasalat med helstekt ytrefilet
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En munnfull Thailand! Denne thaiinspirerte papayasalaten er både frisk og spicy, og servert sammen med helstekt ytrefilet av storfe blir det en lekker, lett og mettende rett.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av storfe -
2 ss nøytral olje , til steking
Marinade:
-
0,5 dl soyasaus -
1 båt finhakket hvitløk -
1 ss finhakket frisk ingefær -
0,5 stk. rød chili
Papayasalat:
-
2 båter hvitløk -
1 stk. rød chili , grovhakket -
2 ss rørsukker eventuelt palmesukker -
75 g peanøtter -
2 ss fiskesaus (asiatisk) -
saft av
1 stk. lime -
300 g meterbønner, yardbeans , delt i 5 cm store biter -
250 g rød cherrytomat , delt i to -
1 stk. strimlet papaya , helst umoden
Kålsalat:
-
0,5 stk. finsnittet nykål, sommerkål -
0,5 stk. agurk , i staver -
0,5 potte finhakket frisk koriander