Pavlova i langpanne
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Pavlova til mange sa du? Da er denne oppskriften på Pavlova i langpanne midt i blinken. Toppes med deilig eggekrem og rabarbrakompott med jordbær. Faktisk er dette så godt at du garantert kommer til å lage den mange ganger i sommer.
Ingredienser
porsjoner
Marengsbunn:
-
6 stk. eggehvite -
0,5 ts salt -
375 g sukker -
3 ts maisenna -
1,5 ts hvitvinseddik
Eggekrem:
-
8 stk. eggeplomme -
6 dl melk -
1 dl sukker -
2 ss maisenna -
6 stk. gelatinplater
Rabarbrakompott:
-
2 kg rabarbra -
2 stk. vaniljestang -
400 g sukker -
2 dl eplejuice -
2 stk. stjerneanis -
200 g jordbær
Pisket krem:
-
3 dl kremfløte
Slik gjør du
Vi har så klart også oppskriften på klassisk pavlova med vaniljekrem og bær.