Pavlova i langpanne

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pavlova til mange sa du? Da er denne oppskriften på Pavlova i langpanne midt i blinken. Toppes med deilig eggekrem og rabarbrakompott med jordbær. Faktisk er dette så godt at du garantert kommer til å lage den mange ganger i sommer. 

Ingredienser

porsjoner

Marengsbunn:

  • 6 stk. eggehvite
  • 0,5 ts salt
  • 375 g sukker
  • 3 ts maisenna
  • 1,5 ts hvitvinseddik

Eggekrem:

  • 8 stk. eggeplomme
  • 6 dl melk
  • 1 dl sukker
  • 2 ss maisenna
  • 6 stk. gelatinplater

Rabarbrakompott:

  • 2 kg rabarbra
  • 2 stk. vaniljestang
  • 400 g sukker
  • 2 dl eplejuice
  • 2 stk. stjerneanis
  • 200 g jordbær

Pisket krem:

  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du