Pepperkrabbe med kamskjell
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Har du lyst til å servere gjestene dine en forrett som får dem til å trygle om mer? Da er dette retten for deg. Og om du lurer – ja, det skal være så mye pepper!
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kongekrabbe uten skall -
8 stk. kamskjell -
100 g sukker -
1 dl eplecidereddik -
0,5 stk. rød chili -
50 g frisk ingefær -
3 båter hvitløk -
0,5 dl søt soyasaus (ketjap manis) -
1 potte frisk koriander -
1 ss hel pepper -
1 ss nøytral olje -
1 ss smør -
1 ss olivenolje -
6 stilker grovkuttet thaibasilikum -
revet skall av
1 stk. sitron -
4 stk. finkuttet vårløk
Slik gjør du
Server rykende varm med godt brød for å suge opp sausen.