Pølser med baconmarmelade
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En digg snadderpølse toppet med masse smak! Med baconmarmelade og fennikelsalat blir det både søtt, salt og syrlig - litt spicy og friskt! Vil du imponere gjestene litt ekstra? Da lager du selvfølgelig lage hjemmelagde pølser og eltefritt pølsebrød.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. chilipølse eller annen pølse -
4 stk. pølsebrød
Spicy baconmarmelade:
-
1 stk. løk -
1 stk. rød chili -
2 båter hvitløk -
2 ss nøytral olje til steking -
200 g bacon i små terninger -
1 dl lønnesirup -
1 ss brunt sukker -
250 g cherrytomat i båter -
2 ss akevitt (kan sløyfes) -
2 ss rødvinseddik -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Fennikelsalat:
-
0,5 stk. fennikel -
1 stk. rød chili (uten frø) -
1 stk. rødt eple i terninger -
saft av
0,5 stk. sitron -
1 ss finhakket frisk persille -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.