Pølser med physalisrelish
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En søt, syrlig og litt spicy relish er perfekt topping til en deilig snadderpølse! Physalisen og de spiselige blomstene gir relishen et lekkert og fristende utseende.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. sjalottløk -
1 båt hvitløk -
2 ss nøytral olje til steking -
4 stk. krydderpølse eller annen pølse -
4 stk. pølsebrød
Physalis relish:
-
2 stk. jalapeño (uten frø) -
1 ss chiliolje (uten frø) -
1 ss brunt sukker -
1 ss hvitvinseddik -
1,5 dl eplejuice -
250 g physalis -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.