Pølser med physalisrelish

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En søt, syrlig og litt spicy relish er perfekt topping til en deilig snadderpølse! Physalisen og de spiselige blomstene gir relishen et lekkert og fristende utseende. 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. krydderpølse eller annen pølse
  • 4 stk. pølsebrød

Physalis relish:

  • 2 stk. jalapeño (uten frø)
  • 1 ss chiliolje (uten frø)
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1,5 dl eplejuice
  • 250 g physalis
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

 

Lyst til å lage dine egne pølser og pølsebrød? Her finner du grunnoppskriften på hjemmelagde pølser og pølsebrød.