Porterkokte lammeskanker
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lammeskanker trenger litt tid for å bli spiseklare, møre og gode. Har du tålmodighet til å vente på skankene mens de klargjør seg i porterøl, er du garantert et alle tiders måltid.
Ingredienser
4 porsjoner
-
4 stk. lammeskank -
2 ss nøytral olje til bruning -
0,5 l mørkt øl , gjerne porter -
1 l lammekraft -
1 båt hvitløk delt i to -
1 stk. løk i båter -
2 stilker frisk rosmarin -
1 ts hel pepper
Salat:
-
2 stk. tomat -
1 dl grønne oliven -
2 ss kapers -
2 ss olivenolje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 potte grovhakket frisk basilikum
Til servering:
-
4 skiver brød
Slik gjør du
Server lammeskankene med godt brød.
Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!