Porterkokte lammeskanker

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammeskanker trenger litt tid for å bli spiseklare, møre og gode. Har du tålmodighet til å vente på skankene mens de klargjør seg i porterøl, er du garantert et alle tiders måltid.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. lammeskank
  • 2 ss nøytral olje til bruning
  • 0,5 l mørkt øl , gjerne porter
  • 1 l lammekraft
  • 1 båt hvitløk delt i to
  • 1 stk. løk i båter
  • 2 stilker frisk rosmarin
  • 1 ts hel pepper

Salat:

  • 2 stk. tomat
  • 1 dl grønne oliven
  • 2 ss kapers
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 potte grovhakket frisk basilikum

Til servering:

  • 4 skiver brød

Slik gjør du

Server lammeskankene med godt brød.

Ølbraiserte lammeskanker er en veldig populær oppskrift, så ta en titt på den også!