Reinsdyrpølse med multechutney
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Server en spennende tapas med reinsdyrpølse og multechutney neste gang du får gjester. Ikke bare er den enkel, men den er også skikkelig digg!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. reinsdyrpølse -
2 stk. lompe -
4 stilker frisk timian
Multechutney:
-
1 stk. sjalottløk -
250 g multer -
100 g sukker -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 stk. hel kanel -
1 stk. stjerneanis -
2 stk. hel nellik
Slik gjør du
- Start med multechutney. Rens sjalottløk og finhakk den. Ha sjalottløk, multer, sukker, eddik og krydderier i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter, eller til blandingen har tyknet.
- Fres pølser i en varm stekepanne med litt smør til de er gjennomvarme.
- Del pølsene i ca. 4 biter. Del lomper i strimler litt mindre enn pølsebitene.
- Surr en lompestrimmel rundt hver pølsebit, og fest med en cocktailpinne.
Server pølsebitene med multechutney og frisk timian på toppen.