Reinsdyrpølse med multechutney

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server en spennende tapas med reinsdyrpølse og multechutney neste gang du får gjester. Ikke bare er den enkel, men den er også skikkelig digg! 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. reinsdyrpølse
  • 2 stk. lompe
  • 4 stilker frisk timian

Multechutney:

  • 1 stk. sjalottløk
  • 250 g multer
  • 100 g sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,5 stk. hel kanel
  • 1 stk. stjerneanis
  • 2 stk. hel nellik

Slik gjør du

  1. Start med multechutney. Rens sjalottløk og finhakk den. Ha sjalottløk, multer, sukker, eddik og krydderier i en kjele. Kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter, eller til blandingen har tyknet. 
  2. Fres pølser i en varm stekepanne med litt smør til de er gjennomvarme. 
  3. Del pølsene i ca. 4 biter. Del lomper i strimler litt mindre enn pølsebitene.
  4. Surr en lompestrimmel rundt hver pølsebit, og fest med en cocktailpinne.

Server pølsebitene med multechutney og frisk timian på toppen.