Rødvinsgryte
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Snu litt på rødvinsglasset. Ha litt i sausen også. Rødvinsgryte er en rask og enkel rett. Den har en fyldig vinsmak som fremhever kjøttet. God appetitt!
Ingredienser
4 porsjoner
-
600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm -
2 ss margarin /olje til steking -
2 pk rødvinsaus -
10 stk. sjalottløk -
2 stk. grønn paprika -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
- Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.
- Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken.
- Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.
Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.