Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En god krydderblanding gjør underverker med grillmaten. Lag en dobbel porsjon av grillmester Craigs rub-a-dub, så har du til hele grillsesongen. Krydderet passer til alle typer kjøtt.

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 ss paprikapulver
  • 2 ss salt
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss chilipulver
  • 0,5 ss malt svart pepper
  • 0,5 ss malt hvit pepper
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ts kajennepepper

Slik gjør du

  1. Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder.

Digger du amerikansk bbq? Da bør du se på oppskriften på spareribs med kålsalat.