Rub-a-dub - Craig Whitson sin "hemmelige" grillkrydderblanding
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En god krydderblanding gjør underverker med grillmaten. Lag en dobbel porsjon av grillmester Craigs rub-a-dub, så har du til hele grillsesongen. Krydderet passer til alle typer kjøtt.
Ingredienser
1 porsjoner
-
5 ss paprikapulver -
2 ss salt -
2 ss brunt sukker -
2 ss chilipulver -
0,5 ss malt svart pepper -
0,5 ss malt hvit pepper -
1 ss tørket oregano -
1 ss hvitløkspulver -
1 ss løkpulver -
1 ts kajennepepper
Slik gjør du
- Bruk nøyaktige mål. Bland alle ingredienser godt i en bolle og ha det over i en lufttett beholder.
Digger du amerikansk bbq? Da bør du se på oppskriften på spareribs med kålsalat.