Rub
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en krydderblanding som passer kjempegodt som rub til Texas-spareribs. Skal du grille annet svinekjøtt eller kylling kan du jammen krydre med denne godsaken da også!
Ingredienser
porsjoner
-
125 g brunt sukker -
160 g sukker -
50 g paprikapulver -
25 g hvitløkspulver -
75 g salt -
25 g malt sort pepper -
10 g malt ingefær -
15 g løkpulver -
7 g malt spisskummen -
4 g chipotle chilipulver
Slik gjør du
- Bland ingrediensene til krydderblandingen (rub) godt sammen med en stavmikser, i en kjøkkenmaskin eller i en morter.
Oppskriften på rub gir ca. 6 dl. Oppbevar den på et glass med lokk eller i en lufttett boks og bruk den i løpet av sommeren. Passer veldig godt til spareribs, pulled pork og til andre stykningsdeler av svin, i tillegg til kylling.