Sashimisalat på fritert rispapir
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Crispy rispapir toppet med marinert laks, en frisk, enkel og god snack som passer perfekt som tilbehør til sushi eller til forrett når du har gjester. Vi har kombinert rispapir med nori for ekstra smak. Topp gjerne med vårløk og friske urter.
Ingredienser
porsjoner
Sashimisalat:
-
300 g laksefilet uten skinn og bein -
2 stk. vårløk -
2 ss frisk gressløk -
1 stk. renset rød chili -
2 ss frisk koriander -
saft og skall av
1 stk. lime -
1 ss majones -
2 ts sriracha (asiatisk chilisaus) -
1 ts frisk ingefær
Crispy rispapir:
-
10 stk. rispapir -
10 stk. nori ark -
0,5 l frityrolje
Slik gjør du
Legg en spiseskje sashimisalat på hvert rispapir. Strø over vårløk, og server med en gang.