Scampi med spekeskinke

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat er i grunnen en rett i seg selv, men kombinerer du det med andre smaker får du det lille ekstra. Spekeskinke og scampi - det bør du prøve!

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. rå scampi (renset, med halen på)
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 ts pepper
  • 12 skiver spekeskinke
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl søt chilisaus

Slik gjør du

  1. Rull hver scampi inn i en skive spekeskinke med revet ost og pepper. Halen skal stikke ut i enden av rullen. Tre scampi på en og en tannpirker.
  2. Pensle med olivenolje, og stek de på grillen eller i ovnen på 230 °C i 6-8 minutter.
  3. Ha søt chilisaus i en liten skål og server som dip.