Sennepsgratinert svinekam med bønne- og tomatsalat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Røkt svinekam med bein er deilig røff og rustikk mat som egner seg godt til et raust vennelag. Avslutt steketiden med å gni kammen inn med honning, sennep og urter, og server med en fargerik og smakfull salat med bønner og cherrytomater.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
2 kg røkt svinekam med bein -
0,5 ts kvernet pepper -
2 stk. gulrot -
1 stk. løk -
2 stilker frisk timian -
3 dl vann
Sennesgratinering
-
3 ss grov dijonsennep -
2 ss honning -
1 ss frisk persille -
0,25 ts kvernet pepper
Bønne- og tomatsalat
-
100 g aspargesbønner -
150 g cherrytomat -
1 boks hvite bønner (ferdig kokt) á 380 g -
0,5 stk. rødløk -
1 ts dijonsennep -
1 ss honning -
1 båt finhakket hvitløk -
2 ss balsamicoeddik -
3 ss olivenolje -
1 ss frisk persille