Skinkesteksmørbrød

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassikeren skinkesteksmørbrød er godt kjent for alle som har vært i Danmark. Høyt, saftig og med godt med tynne skiver skinkestek. Har får du oppskriften på hvordan du kan lage dette deilige smørbrødet selv. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive sylteagurk
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk

Slik gjør du

  1. Smør brødskiven med smør eller margarin. Vask salatbladene og legg dem på brødskiven.
  2. Skjær skinkesteken i så tynne skiver som mulig. Anrett den på skiven sammen med surkål.
  3. Pynt med sylteagurk, sviske, fersken og eventuelt friske urter.