Skinkesteksmørbrød
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Klassikeren skinkesteksmørbrød er godt kjent for alle som har vært i Danmark. Høyt, saftig og med godt med tynne skiver skinkestek. Har får du oppskriften på hvordan du kan lage dette deilige smørbrødet selv.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive grovt brød -
5 g margarin -
2 blader hodesalat , gjerne et grønt og et rødt blad -
30 g skinkestek uten ben -
20 g ferdig kokt og avkjølt surkål -
1 skive sylteagurk -
1 stk. svisker -
1 båt fersken , frisk eller hermetisk
Slik gjør du
- Smør brødskiven med smør eller margarin. Vask salatbladene og legg dem på brødskiven.
- Skjær skinkesteken i så tynne skiver som mulig. Anrett den på skiven sammen med surkål.
- Pynt med sylteagurk, sviske, fersken og eventuelt friske urter.