Skirt steak taco med bønnestuing
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Skirt steak taco er det du vil ha til helgemiddag! Saftig biff, lun bønnestuing og frisk løksalsa. Servert i varme tortillas med frisk koriander, jalapenos og lime. Meksikansk middag på skikkelig vis!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g skirt steak av storfe -
2 ss nøytral olje -
1 ts salt -
1 ts kvernet pepper -
1 ss smør
Bønnestuing:
-
0,5 stk. løk -
1 båt hvitløk -
1 stk. rød chili -
1 ss nøytral olje -
380 g hermetiske svarte bønner -
1 ss soyasaus -
1,5 dl kremfløte
Løksalsa:
-
1 stk. løk -
1 stk. rød chili -
0,25 potte frisk koriander -
saft av
1 stk. lime
Til servering:
-
8 stk. mini tortillalefser -
1 stk. lime til servering -
0,25 potte frisk koriander
Slik gjør du
Server skirt steak i skiver med bønnestuing, løksalsa og varme tortillalefser. Topp med frisk koriander, frisk lime og gjerne noen heite chili eller jalapeños!