Snitter med skinkestek
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Snitter er den folkekjære norske brødskiva kledd til fest. Det er egentlig små kunstverk og heter på fransk Canapé à la norvégienne. Snitter serverer man gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive brød -
1 ts smør -
2 blader crispisalat eller annen salat -
4 skiver skinkestek -
1 ss surkål -
2 ts finhakket rødløk -
1 stk. svisker
Slik gjør du
- Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers.
- Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
- Legg et par tynne skiver skinkestek på hver av de halve skivene.
- Pynt med surkål, finhakket rødløk, svisker og friske urter.
Legg snittene pent på en fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.