Snitter med spekeskinke og eggerøre
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Snitter med spekeskinke og eggerøre er sommerlig, smakfullt og godt. Sørg for en god variasjon av kjøtt, fisk, egg og ost når du velger snitter.
Ingredienser
porsjoner
-
1 skive brød -
1 ts smør -
2 blader crispisalat eller annen salat -
35 g eggerøre -
4 skiver spekeskinke -
0,5 ring grønn paprika -
1 ss finsnittet vårløk
Slik gjør du
- Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers.
- Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
- Legg et godt stykke eggerøre på hver halve skive. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
- Legg spekeskinke i skiver pent på toppen av eggerøren.
- Pynt snittene med grønn paprika, snittet vårløk og friske urter.
Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.
Har du allerede valgt snitter med laks og eggerøre, og synes det holder med én snitte med eggerøre, så kan du alternativt lage snitter med spekeskinke og waldorfsalat.