Soyamarinerte kyllingklubber
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kyllingklubber er saftig snaddermat. Passer godt i mange situasjoner, kanskje spesielt til tapasbordet eller når du ønsker noe lettvint og smakfullt. Her er kyllingklubbene servert med litt rødkål.
Ingredienser
porsjoner
-
8 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret) -
3 ss soyasaus -
2 ss søt soyasaus (ketjap manis) -
2 ss olivenolje -
2 båter finhakket hvitløk -
1 stk. finhakket rød chili -
2 stilker finhakket frisk rosmarin
Slik gjør du
1. Bland soyasaus med olje, hvitløk, chili og rosmarin.
2. Vend kyllingklubbene i blandingen og legg dem i en ildfast form. Hell over marinaden.
3. Stek kyllingklubbene på 200 °C i ca. 30 minutter.