- Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
- Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Bland dette inn i kjøttet. Varm olje i en gryte. Legg kjøttet i gryta. Brun kjøttet.
- Bland inn alle de tørre krydderne i kjøttet, og rør godt. Tilsett creme fraiche og vann.
- Dekk med lokk og kok på lav temperatur i en times tid, til kjøttet er mørt.
- Hakk mandler og nøtter. Tilsett fløte, mandler og pistasjenøtter og la blandingen koke i 15 minutter.
- Hakk urtene, og tilsette dette i gryta.
- ,,
- Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
- Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Skrell og hakk løk fint. Bland hvitløk, ingefær og hakket løk inn i kjøttet.
- Ha chili og de tørre krydderne i en blender, og kjør det til en "paste". Bland dette godt inn i kjøttet
- Varm olje i en gryte. Legg kjøttet i gryta. Brun kjøttet og tilsett vann.
- Dekk med lokk og kok på lav temperatur i en times tid, til kjøttet er mørt.
- Tilsett creme fraiche, og la blandingen koke i 15 minutter.
- Hakk urtene, og tilsette dette i gryta.
- Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
- Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Skrell og hakk løk fint. Bland hvitløk, ingefær og hakket løk inn i kjøttet.
- Ha chili og de tørre krydderne i en blender, og kjør det til en "paste". Bland dette godt inn i kjøttet
- Varm olje i en gryte. Legg kjøttet i gryta. Brun kjøttet og tilsett vann.
- Dekk med lokk og kok på lav temperatur i en times tid, til kjøttet er mørt.
- Tilsett creme fraiche, og la blandingen koke i 15 minutter.
- Hakk urtene, og tilsette dette i gryta.
- Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
- Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Skrell og hakk løk fint. Bland hvitløk, ingefær og hakket løk inn i kjøttet.
- Ha chili og de tørre krydderne i en blender, og kjør det til en "paste". Bland dette godt inn i kjøttet
- Varm olje i en gryte. Legg kjøttet i gryta. Brun kjøttet og tilsett vann.
- Dekk med lokk og kok på lav temperatur i en times tid, til kjøttet er mørt.
- Tilsett creme fraiche, og la blandingen koke i 15 minutter.
- Hakk urtene, og tilsette dette i gryta.1. Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
2. Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Skrell og hakk løk fint. Bland hvitløk, ingefær og hakket løk inn i kjøttet.
3. Ha chili og de tørre krydderne i en blender, og kjør det til en "paste". Bland dette godt inn i kjøttet
4. Varm olje i en gryte. Legg kjøttet i gryta. Brun kjøttet og tilsett vann.
5. Dekk med lokk og kok på lav temperatur i en times tid, til kjøttet er mørt.
6. Tilsett creme fraiche, og la blandingen koke i 15 minutter.
7. Hakk urtene, og tilsette dette i gryta.
- Skjær kjøttet i mindre biter, og fjern bein. Legg kjøttet i en bolle.
- Skrell og riv hvitløk og ingefær på et rivjern. Skrell og hakk løk fint.
- Ha chili og de tørre krydderne i en blender. Bland Løk, hvitløk, ingefær og knuste krydder godt og gni det godt inn i kjøttet.
- Varm olje i en gryte. Brun kjøttet i omganger og tilsett vann.
- Dekk med lokk, senk temperaturen og la retten småkoke i en drøy time, til kjøttet er helt mørt mørt.
- Tilsett créme fraîche, og kok opp på nytt.
- Hakk urter og bland dem inn gryta rett før servering.
Server med ris eller godt, ferskt brød.