Syltetoast
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Disse små fortreffelighetene passer ypperlig som appetittvekkere eller som en av rettene på et tapasbord rundt juletider. Kanskje du allerede har ingrediensene i hus?
Ingredienser
porsjoner
-
4 skiver brød -
1 ss smør til steking -
200 g sylte -
16 stk. valnøttkjerner
Rødbetkrem:
-
150 g syltede rødbeter -
0,5 dl seterrømme -
1 ss whisky -
1 ts salt -
1 ts pepper -
1 stilk frisk dill til pynt
Slik gjør du
- Kjør rødbeter til rødbetkrem raskt i en hurtigmikser. Bland inn rømme og whisky. Smak til med salt og pepper .
- Skjær av skorpene på brødskivene. Del skivene i fire og stek dem i panne med smør til de er gylne. Legg dem på kjøkkenpapir.
- Legg sylteskiver på toasten og topp med en skje rødbetkrem. Pynt med valnøtter og dill.