Verdens beste ostekake

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En kake som oppfyller alle krav til en perfekt ostekake! Passe søt og syrlig, fløyelsmyk i konsistensen og med en knasende god bunn. Nam!

Ingredienser

12  porsjoner

Bunn:

  • 12 stk. havrekjeks
  • 100 g smør
  • 0,5 ts malt kanel

Ostefyll:

  • 600 g kremost naturell
  • 1 dl seterrømme
  • saft og skall av 1 stk. sitron
  • 150 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 4 stk. egg

Søt rømmekrem:

  • 2 dl seterrømme
  • 3 ss melis

Slik gjør du

bar

Lag kaken dagen før den skal serveres. Ostekaken trenger litt tid for å stivne etter steking. Vil du ha flere ostekaker å velge mellom? Da bør du ta en titt på vår samleside med ostekaker.