Asiatiske pannekaker med svinekjøtt
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Disse deilige eggepannekakene, -eller Jian Bing som de også kalles, har vi fylt med godsaker som marinerte nakkekoteletter, salat og dressing med asiatiske smaker.
Ingredienser
5 porsjoner
-
800 g nakkekoteletter av svin -
2 ss chilipulver -
2 ss soyasaus -
2 ss sukker -
2 ss sesamolje -
2 ss finhakket hvitløk -
4 ss risvin , eventuelt risvinseddik -
2 ss nøytral olje til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Dressing:
-
9 ss hoisinsaus -
5 ss soyasaus -
saft av
1 stk. lime -
2 ss finhakket frisk koriander -
1 stk. finhakket rød chili (uten frø) -
2 ts revet frisk ingefær
Pannekaker:
-
5 stk. egg -
1 ss sukker -
1 ts salt -
0,5 dl hvetemel -
1,5 dl melk -
2 ss smør til steking -
1 stk. sammenvispet egg til pensling
Til servering:
-
2 stk. hjertesalat i strimler -
4 stk. vårløk i tynne skiver -
6 stilker asiatisk basilikum (thai basil)
Slik gjør du
Fyll stekte pannekaker med salat, vårløk, thai basilikum og kjøtt. Ha over dressing til slutt.