Asiatiske pannekaker med svinekjøtt

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse deilige eggepannekakene, -eller Jian Bing som de også kalles, har vi fylt med godsaker som marinerte nakkekoteletter, salat og dressing med asiatiske smaker.

Ingredienser

5  porsjoner
  • 800 g nakkekoteletter av svin
  • 2 ss chilipulver
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sukker
  • 2 ss sesamolje
  • 2 ss finhakket hvitløk
  • 4 ss risvin , eventuelt risvinseddik
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Dressing:

  • 9 ss hoisinsaus
  • 5 ss soyasaus
  • saft av 1 stk. lime
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 1 stk. finhakket rød chili (uten frø)
  • 2 ts revet frisk ingefær

Pannekaker:

  • 5 stk. egg
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl melk
  • 2 ss smør til steking
  • 1 stk. sammenvispet egg til pensling

Til servering:

  • 2 stk. hjertesalat i strimler
  • 4 stk. vårløk i tynne skiver
  • 6 stilker asiatisk basilikum (thai basil)

Slik gjør du

Fyll stekte pannekaker med salat, vårløk, thai basilikum og kjøtt. Ha over dressing til slutt.