Bao med glasert reinsdyrskav
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Bao, eller steam buns som det også kalles er myke, dampede brød som kan fylles med det du har lyst på. I denne oppskriften har vi fylt dem med glasert reinsdyrskav og syltede grønnsaker. Skikkelig kosemat! Lage bao fra bunnen av? Sjekk ut denne oppskriften på steam buns.
Ingredienser
porsjoner
-
8 stk. bao (steam buns) -
1 pk reinsdyrskav (á 400 g) -
2 ss søt soyasaus (ketjap manis) -
saft av ca.
1 stk. lime -
0,25 stk. hodekål -
0,5 potte frisk koriander
Syltede grønnsaker:
-
1 stk. rødløk -
2 stk. gulrot -
2 stk. persillerot -
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl eplecidereddik