Bærmuffins
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Vend inn friske bringebær eller syltetøy i muffinsrøra. Muffinsene blir utrolig saftige og gode. Perfekt servering til noen du er glad i!
Ingredienser
porsjoner
-
100 g smør -
150 g sukker -
3 stk. egg -
150 g hvetemel -
1 ts bakepulver -
0,5 dl melk -
125 g bringebær eller bringebærsyltetøy
Slik gjør du
Muffins smaker best nybakt, men kan også fryses.
Bruker du syltetøy i stedet for hele bær kan du beregne ca. 2 ss syltetøy til en porsjon muffinsrøre. Vend syltetøyet lett inn i røra før du fyller den i muffinsformene.
Vil du pynte muffinsene som på bildet kan du lage melisglasur av 1 1/2 dl melis og 1 ss kaldt vann. Farg gjerne glasuren med en liten dråpe konditorfarge og lag hjerter.