Bærmuffins

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vend inn friske bringebær eller syltetøy i muffinsrøra. Muffinsene blir utrolig saftige og gode. Perfekt servering til noen du er glad i!

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 stk. egg
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 dl melk
  • 125 g bringebær eller bringebærsyltetøy

Slik gjør du

Muffins smaker best nybakt, men kan også fryses.

Bruker du syltetøy i stedet for hele bær kan du beregne ca. 2 ss syltetøy til en porsjon muffinsrøre. Vend syltetøyet lett inn i røra før du fyller den i muffinsformene.
Vil du pynte muffinsene som på bildet kan du lage melisglasur av 1 1/2 dl melis og 1 ss kaldt vann. Farg gjerne glasuren med en liten dråpe konditorfarge og lag hjerter.