BBQ-koteletter med maissalsa
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Koteletter er populært på grillen, og denne oppskriften kan du bruke på både sommerkoteletter, nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter. Litt god bbq-saus gir kotelettene et ekstra løft, og den spennende maissalsaen er perfekt tilbehør.
Ingredienser
porsjoner
Maissalsa:
-
0,5 stk. rødløk -
1 stk. rød chili -
0,5 potte frisk koriander -
2 stk. tomat -
350 g hermetiske maiskorn -
1 båt hvitløk -
1 ss honning -
2 ss olivenolje -
saft av
0,5 stk. lime
Koteletter:
-
4 stk. kotelett av svin -
1 dl bbq-saus
Server med:
-
1 stk. avokado -
4 stilker frisk koriander -
4 ss bbq-saus
Slik gjør du
Skjær maiskornene av kolben eller hell hermetiske maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.