BBQ-koteletter med maissalsa

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koteletter er populært på grillen, og denne oppskriften kan du bruke på både sommerkoteletter, nakkekoteletter og vanlige svinekoteletter. Litt god bbq-saus gir kotelettene et ekstra løft, og den spennende maissalsaen er perfekt tilbehør.

Ingredienser

porsjoner

Maissalsa:

  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 stk. tomat
  • 350 g hermetiske maiskorn
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime

Koteletter:

  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 dl bbq-saus

Server med:

  • 1 stk. avokado
  • 4 stilker frisk koriander
  • 4 ss bbq-saus

Slik gjør du

Skjær maiskornene av kolben eller hell hermetiske maiskorn i et dørslag og la dem renne godt av seg.