BBQ kyllingfilet med coleslaw
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Hverdagsgrill på sitt beste - saftig kyllingfilet med deilig bbq-saus, grillede poteter og frisk coleslaw. Dette er grillmat alle i familien vil like!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kyllingfilet -
2 ss nøytral olje -
600 g potet gjerne mandelpotet eller ferskpotet
Coleslaw
-
4 ss majones -
2 dl kefir -
2 dl lettrømme -
0,5 ts karri -
0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål -
1 stk. gulrot -
1 stk. syrlig eple -
2 ss finhakket bladpersille
Slik gjør du
Server kyllingfiletene med litt ekstra BBQ-saus ved siden av, og dryss litt finhakket persille eller vårløk over. Vil du gjøre litt ekstra med retten, kan du lage din egen BBQ-saus.
Lag gjerne coleslaw'en i god tid før den skal serveres, slik at den får stå og trekke smak i kjøleskapet.