BBQ kyllingfilet med coleslaw

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hverdagsgrill på sitt beste - saftig kyllingfilet med deilig bbq-saus, grillede poteter og frisk coleslaw. Dette er grillmat alle i familien vil like!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kyllingfilet
  • 2 ss nøytral olje
  • 600 g potet gjerne mandelpotet eller ferskpotet

Coleslaw

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

Server kyllingfiletene med litt ekstra BBQ-saus ved siden av, og dryss litt finhakket persille eller vårløk over.  Vil du gjøre litt ekstra med retten, kan du lage din egen BBQ-saus.

Lag gjerne coleslaw'en i god tid før den skal serveres, slik at den får stå og trekke smak i kjøleskapet. bar