Biff med blåmuggost

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. biff av mørbrad
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 200 g gorgonzola eller annen blåmuggost
  • 200 g frisk sjampinjong i skiver
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 100 g ruccula
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 2 stilker finhakket frisk rosmarin
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Server med små poteter.

Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med en raus skive med brie eller annen ost.