Biff med blåmuggost
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Er du sugen på et stykke godt og saftig kjøtt, er det ikke usannsynlig at ordet “biff” dukker opp i hodet ditt. Mørbrad fra storfe egner seg utmerket til en god hverdagsbiff. Her er det osten som fungerer som saus, og gir masse smak som matcher tilbehøret.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. biff av mørbrad -
2 ss margarin til steking -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
200 g gorgonzola eller annen blåmuggost -
200 g frisk sjampinjong i skiver -
2 ss nøytral olje til steking -
100 g ruccula -
8 stk. rød cherrytomat -
2 stilker finhakket frisk rosmarin -
0,5 ts salt
Slik gjør du
Server med små poteter.
Vil du ha det litt mildere, kan du erstatte blåmuggosten med en raus skive med brie eller annen ost.