Bløtkake med bringebærkrem
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Bløtkake er alltid en vinner! Lag et sukkerbrød i langpanneform, så kan du enkelt trylle frem denne bløtkaken fylt med deilig bringebærkrem om du har mange gjester.
Ingredienser
16 porsjoner
-
10 stk. egg -
300 g sukker -
300 g hvetemel -
2 ts bakepulver
Fyll:
-
6 dl kremfløte -
2 ss sukker -
200 g frosne bringebær -
1 dl eplejuice til dynking -
200 g eplesyltetøy eller pasjonsfruktsyltetøy
Pynt:
-
2 stk. eggehvite -
0,25 ts salt -
70 g sukker -
125 g bringebær -
125 g rips
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 160 °C.
Ei flott bløtkake er typisk norsk. Prøv gjerne denne oppskriften på bløtkake fylt med krem, banan og jordbær.