Brioche med reinsdyrskav

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en skikkelig deilig burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød! Her har du en variant servert med frisk og kremete coleslaw med eple og bladpersille. Vilt godt, fra naturen!

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav

Coleslaw:

  • 200 g hodekål
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 ss bladpersille
  • 2 ss majones
  • 3 ss lettrømme

Tilbehør:

  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss smør til steking
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar
bar

Anrett briochebrødene med en stor og god skje coleslaw, saftig reinsdyrskav, paprikaringer og chili på toppen! 

bar

Sulten på noe mer? Lag en kjapp kremete pasta på en helt vanlig mandag, en digg wrap når du skal henge med gjengen eller en vilt god reinsdyrkebab når helgen endelig kommer.