Brioche med reinsdyrskav
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lyst på en skikkelig deilig burger med nye smaker? Prøv reinsdyrskav i briochebrød! Her har du en variant servert med frisk og kremete coleslaw med eple og bladpersille. Vilt godt, fra naturen!
Ingredienser
porsjoner
-
400 g reinsdyrskav
Coleslaw:
-
200 g hodekål -
2 stk. grønt eple -
2 ss bladpersille -
2 ss majones -
3 ss lettrømme
Tilbehør:
-
1 stk. grønn paprika -
1 stk. grønn chili -
2 ss smør til steking -
4 stk. brioche hamburgerbrød
Slik gjør du
Anrett briochebrødene med en stor og god skje coleslaw, saftig reinsdyrskav, paprikaringer og chili på toppen!
Sulten på noe mer? Lag en kjapp kremete pasta på en helt vanlig mandag, en digg wrap når du skal henge med gjengen eller en vilt god reinsdyrkebab når helgen endelig kommer.