Burger baguette med salsa verde

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sprø baguette med bugertopping og et lag smelte ost i midten. Toppet med deilig urtesalsa kan dette bli din nye grillfavoritt! Perfekt når du vil ha noe enkelt og godt på grillen. Stykk opp en stor og deilig baguette, eller bruk mindre rundstykker.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. baguette
  • 180 g brie
  • 400 g karbonadedeig

Salsa verde:

  • 4 stk. sjalottløk
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 stk. grønn chili
  • 2 ss kapers
  • 1 potte bladpersille
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

Server bagettene varme, toppet med urtesalsa.

Og du... et lite utemat-tips: Disse er også supre å lage på bål eller bålpanne. Skal du ut på tur kan de gjerne  preppes hjemme og pakkes med i sekken. Pakk med salsaen i et helt tett glass. Grillover en liten rist på bål eller i en stekepanne på primus. Så er det bare å nyte!

bar