Burger med soppstuing

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Myke hamburgerbrød har blitt fylt med frisk salat, en saftig burger lagd med kjøttdeig av storfe, sprøstekt bacon og en deilig, kremet soppstuing på toppen. Server gjerne litt ripsgelé eller tyttebærsyltetøy til.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 dl vann
  • 2 ss margarin

Soppstuing:

  • 12 stk. frisk sjampinjong eller annen frisk sopp
  • 1 stk. finhakket løk løk
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 1 boks seterrømme
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Tilbehør:

  • 150 g bacon
  • 4 stk. hamburgerbrød
  • 1 pk feldsalat

Slik gjør du

Server gjerne ripsgelé eller tyttebærsyltetøy til.