Burger med soppstuing
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Myke hamburgerbrød har blitt fylt med frisk salat, en saftig burger lagd med kjøttdeig av storfe, sprøstekt bacon og en deilig, kremet soppstuing på toppen. Server gjerne litt ripsgelé eller tyttebærsyltetøy til.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g kjøttdeig -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,5 dl vann -
2 ss margarin
Soppstuing:
-
12 stk. frisk sjampinjong eller annen frisk sopp -
1 stk. finhakket løk løk -
3 ss nøytral olje til steking -
1 boks seterrømme -
1 ss finhakket frisk gressløk
Tilbehør:
-
150 g bacon -
4 stk. hamburgerbrød -
1 pk feldsalat
Slik gjør du
Server gjerne ripsgelé eller tyttebærsyltetøy til.