Cheeseburger med coleslaw
- Tid
- 20–40 min
Skikkelig saftig burger av kvernet høyrygg, servert med smeltet ost, syrlig majones og en spennende coleslaw med brent spisskål. En skikkelig burgerfest! Denne burgeren er laget av Eli Anne Sundset, kandidat til tittelen "Årets Unge Kokk" 2023.
Ingredienser
4 porsjoner
-
400 g kvernet benfri høyrygg av storfekjøtt -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 stk. eggeplomme -
2 ss nøytral olje til steking -
4 stk. brioche hamburgerbrød -
4 stilker friske urter
Syltet jalapeno:
-
2 stk. jalapeño -
0,5 dl eplecidereddik -
0,5 dl sukker -
0,5 dl vann
Sitron- og ingefærmajones:
-
2 stk. sitron -
2 stk. eggeplomme -
0,5 ss dijonsennep -
2 dl solsikkeolje -
40 g revet frisk ingefær
Coleslaw:
-
0,5 stk. spisskål -
0 stk. hjertesalat -
1 stk. syrlig eple -
50 g ramsløk -
1 bunt frisk gressløk
Marinert bifftomat:
-
1 stk. bifftomat -
2 ss balsamicoeddik -
2 ss olivenolje