Chili- og hvitløksmarinerte kyllingspyd

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server marinerte kyllingspyd med sursøt saus som en liten koserett eller som én av flere småretter til et tapasmåltid. Ta gjerne med de ut og grill dem også.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet

Chili- og hvitløksmarinade:

  • 4 båter finhakket hvitløk
  • 1 dl søt chilisaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss olivenolje

Avokadopuré:

  • 2 stk. avokado
  • 1 ss olivenolje
  • saften av 1 stk. lime
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

Server kyllingspydene med avokadopuré og pynt evt. med fersk chili i skiver.

Skal du ta med deg spydene i parken så kan du fint lage avokadopureen på forhånd, men husk å ha litt limesaft over pureen så den ikke blir brun.