Chili- og hvitløksmarinerte kyllingspyd
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Server marinerte kyllingspyd med sursøt saus som en liten koserett eller som én av flere småretter til et tapasmåltid. Ta gjerne med de ut og grill dem også.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet
Chili- og hvitløksmarinade:
-
4 båter finhakket hvitløk -
1 dl søt chilisaus -
2 ss soyasaus -
2 ss olivenolje
Avokadopuré:
-
2 stk. avokado -
1 ss olivenolje -
saften av
1 stk. lime -
0,25 ts kvernet pepper -
0,5 ts salt
Slik gjør du
Server kyllingspydene med avokadopuré og pynt evt. med fersk chili i skiver.
Skal du ta med deg spydene i parken så kan du fint lage avokadopureen på forhånd, men husk å ha litt limesaft over pureen så den ikke blir brun.