Enkel bibimbap

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bibimbap er koreansk, og betyr «blandet ris». En liten tungeøvelse, og en morsom måte å introdusere familien for nye smaker! I Korea er dette klassisk streetfood, her hos oss er det en krysning av wok og pytt i panne. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g skinkebiff
  • 1 ss sesamolje +1 ts
  • 2 ss soyasaus
  • 0,5 ts chiliflakes
  • 1 ts finhakket hvitløk
  • 3 dl jasminris
  • 1 stk. agurk
  • 1 ts sesamfrø
  • 2 stk. gulrot
  • 180 g bønnespirer
  • 150 g frisk spinat
  • 4 ss maisolje
  • 1 ts pepper
  • 0,25 ts salt
  • 4 stk. egg

Slik gjør du

Server bibimbap med ekstra soyasaus og sriracha eller annen chilisaus.