Enkel nan-pizza med egg

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Glad i speilegg? Prøv denne fargerike smaksbomben - mykt nanbrød toppet med mynteyoghurt, frisk spinat, chilistekte speilegg, en deilig urteolje og grønt. Nam!

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nanbrød
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 0,5 stk. grønn chili i tynne skiver
  • 4 stk. egg
  • 0,5 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 2 ss smør eller nøytral olje til steking
  • 0,5 pk babyspinat (á 65)
  • 2 ss friske urter eller spirer til pynt

Urteyoghurt:

  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 ss finhakket frisk mynte

Urteolje:

  • 1 dl nøytral olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ss honning , flytende type
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 0,5 stk. grønn chili

Slik gjør du

bar