Enkel nan-pizza med egg
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Glad i speilegg? Prøv denne fargerike smaksbomben - mykt nanbrød toppet med mynteyoghurt, frisk spinat, chilistekte speilegg, en deilig urteolje og grønt. Nam!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. nanbrød -
0,5 stk. grønn paprika -
0,5 stk. grønn chili i tynne skiver -
4 stk. egg -
0,5 ts chilipaste (sambal oelek) -
2 ss smør eller nøytral olje til steking -
0,5 pk babyspinat (á 65) -
2 ss friske urter eller spirer til pynt
Urteyoghurt:
-
6 ss gresk yoghurt -
2 ss finhakket frisk mynte
Urteolje:
-
1 dl nøytral olje -
2 ss hvitvinseddik -
1 ss honning , flytende type -
saft av
0,25 stk. sitron -
0,5 potte frisk koriander -
0,5 stk. grønn chili