Flintstek med coleslaw og bbq-saus
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. flintstek -
2 ss nøytral olje -
2 ss bbq-saus til pensling -
2 stk. maiskolbe
Coleslaw:
-
4 ss majones -
2 dl kefir -
2 dl lettrømme -
0,5 ts karri -
0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål -
2 stk. gulrot -
1 stk. syrlig eple -
2 ss finhakket bladpersille
Slik gjør du
Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek. Topp med grillet flintstek med bbq-saus, og server med coleslaw og gjerne litt syltet rødløk.