Fylt aubergine med sopp og sesamfrø

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Aubergine er en grønnsak som behøver varmebehandling før den serveres. Fylt med en smakfull blanding av sopp og grønnsaker og toppet med syrlige granateplekjerner er dette et festmåltid.  

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. aubergine
  • 2,5 dl quinoa
  • 1 stk. rødløk
  • 2 båter hvitløk
  • 4 stk. frisk sjampinjong
  • 1 stk. tomat
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 2 ts hakket frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss sesamfrø
  • 3 stilker frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 stk. granateple
  • 1 stk. lime

Til gratinering:

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 190 °C.