Fylt paprika med lam og couscous

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det er utrolig hvordan paprika endrer smak og blir søt og aromatisk når den grilles. Og fylt med lammekjøttdeig, couscous og masse urter blir det en nydelig liten rett kan serveres til forrett eller som koserett på lørdagskvelden.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. paprika , gjerne ulike farger
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 400 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket mynte
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts tørket dill
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 2,5 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1,5 dl couscous
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 dl pinjekjerner
  • 100 g fetaost

Slik gjør du