Fylte asiatiske pannekaker
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Små fylte pannekaker med kjøttdeig av svin asiatiske krydder og løk. Hvis du er ute etter noe skikkelig godt å ha i matpakka, så er dette et godt tips! Disse kan du gjerne lage som en sen middag eller kveldsmat, og ta med deg resten i matpakken dagen etter.
Ingredienser
porsjoner
Pannekakene:
-
5,5 dl hvetemel -
1,5 dl vann -
1 stk. egg -
0,5 ts salt -
ca.
3 dl nøytral olje til fritering
Saus:
-
1 stk. finhakket rød chili -
2 cm revet frisk ingefær -
2 båter finhakket hvitløk -
0,25 potte finhakket frisk koriander -
1 ss nøytral olje -
3 ss hoisinsaus -
2 ss soyasaus -
1 ss mørk soyasaus (valgfritt) -
2 ts brunt sukker -
1 ts sesamolje
Fyll:
-
200 g kjøttdeig av svin -
0,5 ts pepper -
1 ss soyasaus -
1 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding) -
1 stk. finhakket løk -
2 stk. finhakket vårløk -
0,25 ts løkpulver -
1 ts sesamolje -
1 ss nøytral olje til steking
Slik gjør du
Server pannekakene med sausen som dipp.