Fylte asiatiske pannekaker

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Små fylte pannekaker med kjøttdeig av svin asiatiske krydder og løk. Hvis du er ute etter noe skikkelig godt å ha i matpakka, så er dette et godt tips! Disse kan du gjerne lage som en sen middag eller kveldsmat, og ta med deg resten i matpakken dagen etter. 

Ingredienser

porsjoner

Pannekakene:

  • 5,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl vann
  • 1 stk. egg
  • 0,5 ts salt
  • ca. 3 dl nøytral olje til fritering

Saus:

  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 cm revet frisk ingefær
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 0,25 potte finhakket frisk koriander
  • 1 ss nøytral olje
  • 3 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss mørk soyasaus (valgfritt)
  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ts sesamolje

Fyll:

  • 200 g kjøttdeig av svin
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finhakket vårløk
  • 0,25 ts løkpulver
  • 1 ts sesamolje
  • 1 ss nøytral olje til steking

Slik gjør du

Server pannekakene med sausen som dipp.