Gnocchi med salvie
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Gnocchi stekt med smør og salvie, en aldeles nydelig kombinasjon. Perfekt alene, men også som et godt tilbehør til de fleste retter.
Ingredienser
porsjoner
-
1 kg gnocchi -
2 ss smør -
1 potte frisk salvie -
1 ts kvernet pepper -
2 ss revet parmesan
Slik gjør du
- Grovkutt salvie og legg det til side.
- Stek gnocchi i en stekepanne på middels varme sammen med smør til de har fått en fin farge på begge sider.
- Bland sammen salvie med gnocchi og ta stekepannen av varmen så ikke salvien brenner seg.
- Legg gnocchien på tallerken og ha på litt av smøret som ligger i stekepannen. Dryss over pepper og parmesan.
Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke gnocchi uten egg, margarin eller kokosolje istedenfor smør og sløyfe parmesan. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.
Slik lager du hjemmelaget gnocchi.