Grapefruktvinaigrette med rosépepper
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En frisk og aromatisk dressing som passer godt til enkle bladsalater. Dressingen passer også godt til grillet fisk.
Ingredienser
4 porsjoner
-
0,5 stk. grapefrukt , gjerne rosa -
2 ts dijonsennep -
2 ss honning -
1 ts rosépepper -
0,5 dl olivenolje
Slik gjør du
- Press grapefruktsaften i en skål og bland inn sennep, honning og grovknust rosépepper.
- Visp inn olivenolje i en tynn stråle. Smak til med litt salt og kvernet pepper og juster med mer honning etter smak.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Oppbevar dressingen i tett glass i kjøleskapet i inntil to uker. La dressingen bli romtemperert og rist glasset godt før servering.
Resten av grapefrukten kan du for eksempel bruke i en blandet salat.