Gresskar gnocchi
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Når gresskaret er i sesong er det perfekt å lage søte, små gresskargnocchi! Her spiser du først og fremst med øynene, men det er jammen ikke feil at de myke pasta putene av potet har en deilig smak av gresskar, og serveres sammen med spinat, sopp og nøttebrunt salviesmør.
Ingredienser
porsjoner
-
250 g potet -
250 g gresskarpuré -
1 stk. eggeplomme -
2 ss revet parmesan -
75 g hvetemel , gjerne tipo 00 eller durumhvete -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
0,25 klype revet muskatnøtt -
2 ss smør til steking -
1 pk babyspinat (á 65 g) -
2 dl sopp , gjerne kantarell eller traktkantarell -
6 blader frisk salvie -
4 stilker frisk rosmarin til pynt (kan sløyfes)