Grillet aubergine med granateple
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Den beste måten å tilberede aubergine på, er å grille den! La auberginen kose seg over indirekte varme til innmaten er myk, og pensle den med en deilig krydret marinade. Grillet aubergine kan godt serveres som et selvstendig vegetarisk grillmåltid, men passer også som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel koteletter.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. aubergine -
2 ts salt -
1 dl olivenolje -
1 ts malt kanel -
1 ts malt koriander -
1 ts chiliflakes -
2 båter hvitløk -
saft av
1 stk. lime -
1 stk. granateple -
2 stilker bladpersille
Slik gjør du
Server den grillede auberginen som en selvstendig vegetarisk rett, eller sammen med en eller flere andre vegetarretter, for eksempel grillet halloumi med grønnsaker.