Grillet aubergine med granateple

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Den beste måten å tilberede aubergine på, er å grille den! La auberginen kose seg over indirekte varme til innmaten er myk, og pensle den med en deilig krydret marinade. Grillet aubergine kan godt serveres som et selvstendig vegetarisk grillmåltid, men passer også som tilbehør til grillet kjøtt som for eksempel koteletter. 

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. aubergine
  • 2 ts salt
  • 1 dl olivenolje
  • 1 ts malt kanel
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 båter hvitløk
  • saft av 1 stk. lime
  • 1 stk. granateple
  • 2 stilker bladpersille

Slik gjør du

Server den grillede auberginen som en selvstendig vegetarisk rett, eller sammen med en eller flere andre vegetarretter, for eksempel grillet halloumi med grønnsaker.

bar