Grillet pølse med syltede grønnsaker
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pølse i brød har fått ny look! Servert i baguette med lime- og chilimajones, toppet med syltede grønnsaker er grillet pølse både frisk og hot. Det kan likes!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. grillpølse -
1 stk. finstrimlet gulrot -
1 stk. finstrimlet persillerot -
0,5 dl riseddik -
0,5 dl vann -
0,5 dl sukker -
2 stk. vårløk -
1 ss grovhakket frisk koriander
Lime- og chilimajones:
-
4 ss majones -
saft og skall fra
1 stk. lime -
1 stk. finhakket rød chili -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
-
1 stk. baguette
Slik gjør du
- Kok opp riseddik, vann og sukker, og la det koke til sukkeret har løst seg opp. Ta kjelen av kokeplaten, ha i gulrot og persillerot. Avkjøl.
- Bland chili og lime sammen med majones. Smak til med salt og pepper.
- Legg pølse på grillen og grill pølsene til de er pent gylne rundt det hele, ca 2-3 minutter.
Skjær skråsnitt i pølser med skinn. Da unngår du at de sprekker.
- Del baguett i fire like deler på tvers. Skjær baguettbiter i to på langs, ikke skjær helt gjennom.
Smør lime- og chilimajones på innsiden av baguettene, legg i grillet pølse og topp med syltede grønnsaker. Dryss vårløk og koriander over