Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Grønnkål er en fantastisk grønnsak som kan brukes året rundt. Bruk den i en deilig råkostsalat sammen med tynne skiver av fennikel og en kremet dressing. Perfekt følge til crispy nakkekoteletter!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. nakkekoteletter av svin -
ca.
5 ss hvetemel -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
1 stk. egg -
ca.
2 dl panko brødkrum -
0,5 l frityrolje
Grønnkålsalat:
-
300 g grønnkål -
0,5 stk. fennikel -
saft av
0,5 stk. sitron -
0,5 ts salt -
2 dl kremfløte -
4 ss eddik, 7 % -
1 ts honning -
0,5 ts salt -
50 g hakkede mandler
Slik gjør du
Server nakkekotelettene med grønnkålsalaten.