Indisk krydret lammekjøttdeig med poteter
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Med et utvalg krydder i huset, får du enkelt den deilige indiske smaken på denne retten. Kjøttdeig av lam er anvendelig til raske og smaksrike retter som dette.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. løk -
1 ts finhakket frisk ingefær -
2 båter hvitløk -
1 stk. grønn chili -
2 ss nøytral olje -
2 ts garam masala -
2 ts gurkemeie -
2 ts malt koriander -
1 ts chilipulver -
1 stk. hel kanel -
2 stk. laurbærblad -
400 g kjøttdeig av lam -
500 g potet -
4 stk. tomat -
2 dl hønsebuljong (utblandet) eller vann -
1 pose liten frisk spinat
Til servering:
-
1 ts chiliflakes -
1 stk. grønn chili -
4 stk. nanbrød -
2 dl gresk yoghurt