Indisk kyllingsuppe
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En smakfull og varmende kyllingsuppe med linser, spinat og kokosmelk er ikke feil på kalde dager. Server med varme nanbrød eller annet godt, ferskt brød.
Ingredienser
porsjoner
-
200 g kylling lårfilet -
4 ss nøytral olje -
1 stk. løk -
4 båter hvitløk -
4 cm frisk ingefær -
2 ts paprikapulver -
2 ts malt spisskummen -
2 ts malt koriander -
1 ts chilipulver -
3 ts gurkemeie -
8 dl kyllingkraft -
4 dl kokosmelk -
1 boks hermetiske tomater -
saft av
0,5 stk. sitron -
ca.
300 g røde linser (ferdig kokt) -
0,5 pose frisk spinat -
1 dl grovhakkede cashewnøtter -
1 dl frisk koriander , mynte og/eller andre urter