Indisk kyllingsuppe

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En smakfull og varmende kyllingsuppe med linser, spinat og kokosmelk er ikke feil på kalde dager. Server med varme nanbrød eller annet godt, ferskt brød.

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kylling lårfilet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 stk. løk
  • 4 båter hvitløk
  • 4 cm frisk ingefær
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 1 ts chilipulver
  • 3 ts gurkemeie
  • 8 dl kyllingkraft
  • 4 dl kokosmelk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • ca. 300 g røde linser (ferdig kokt)
  • 0,5 pose frisk spinat
  • 1 dl grovhakkede cashewnøtter
  • 1 dl frisk koriander , mynte og/eller andre urter

Slik gjør du

bar